Mehmet İlgü İlkokulu

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ… Öğrencilerimizin, hayallerini başarılarıyla buluşturalım. Eğitimde ve öğretimde kalitenin ve güvenin tek adresi olalım.

Misyon: Biz, Öğrencilerimizi Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, toplumla barışık, milli ve manevi değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, kendine güvenen, sorgulayan, sorumluluk duygusu gelişmiş demokrasi ve hoşgörüyü yaşam tarzı olarak benimsemiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama= 08:50 - Ders Bitiş= 14 :40
Servis Bilgisi: Okulumuzda özel servis firmaları çalışmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmetilgu.meb.k12.tr

Adres - SAHABİYE MAH. AHMET PAŞA CAD. MEHMET ILGU İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 95/1 KOCASİNAN / KAYSERİ

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Fatih Mahallesi Ahmet Paşa Cad No:95/1 Kocasinan - KAYSERİ Türkiye 38010

Ulaşım Otobüs ve tramvay

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezinde